Základní MARC ISBD

Moje cesta k Michelinu : to nejlepší z receptů prvního československého michelinského šéfkuchaře / Pavel Pospíšil

Od: Pospíšil, Pavel, 1944- [Autor]Typ materiálu: TextTextJazyk: čeština Edice: KontrastVydavatel: Praha : Dobrovský s.r.o., 2018Popis: 218 stran : barevné ilustrace ; 24 cmTyp obsahu: text Typ média: bez média Typ nosiče: svazekISBN: 9788075856869Předmětová hesla: Pospíšil, Pavel, 1944- | 20.-21. století | kuchaři -- Česko -- 20.-21. století | gastronomie -- Evropa -- 20.-21. století | kuchařství -- Evropa -- 20.-21. století | jídla | Česko | EvropaŽánr/Forma: autobiografie | črty | kuchařské recepty | fotografieSouhrn: Tato kniha přináší nejenom sbírku 64 unikátních receptů na velice chutná, ale přitom zázračně jednoduchá jídla. Najdete v ní také poutavý životní příběh Pavla Pospíšila, prvního rodáka z Československa, jenž získal michelinskou hvězdu. Sledujte kariéru muže, který se původně měl stát malířem, a uvařte si doma podle geniálních receptů lahodné pokrmy z Moravy, Slovenska, ale také Bádenska, Švýcarska, Francie nebo třeba z Mallorky.
Štítky z této knihovny: V této knihovně nejsou k tomuto titulu přiřazené žádné štítky.
Hodnocení
    Průměrné hodnocení: 0.0 (0 hlasů)
Exempláře
Typ jednotky Aktuální umístění Sbírka Signatura Stav Půjčeno do Čárový kód
Knihy Knihy Doplňovací fond
Naučná literatura
naučná pro dospělé D 641.5 (Prohlédnout regál(Otevře se níže)) Dostupné 315200320048

Tato kniha přináší nejenom sbírku 64 unikátních receptů na velice chutná, ale přitom zázračně jednoduchá jídla. Najdete v ní také poutavý životní příběh Pavla Pospíšila, prvního rodáka z Československa, jenž získal michelinskou hvězdu. Sledujte kariéru muže, který se původně měl stát malířem, a uvařte si doma podle geniálních receptů lahodné pokrmy z Moravy, Slovenska, ale také Bádenska, Švýcarska, Francie nebo třeba z Mallorky.

Zatím nikdo nekomentoval.

pro zveřejnění komentáře.

Používáme knihovní systém Koha