Podrobnosti MARC
000 -Návěští |
Řídící pole kódované 24B |
02125nam a22004817i 4500 |
001 - Kontrolní číslo |
Řídící pole proměnné |
89324 |
003 - Identifikátor kontrolního čísla |
Řídící pole proměnné |
CZ PrSKC |
005 - Datum posledního zpracování |
Řídící pole 16B |
20181218135825.0 |
007 - Pole pevné délky pro fyzický popis |
Řídící pole kódované |
ta |
008 - Údaje pevné délky |
Řídící pole kódované 40B |
181207s2018 xr g |||| 0 cze d |
020 ## - ISBN |
ISBN |
9788075856869 |
Zpřesnění |
(vázáno) |
040 ## - Zdroj katalogizace-agentura |
Agentura původní katalogizace |
OSA001 |
Jazyk katalogizace |
cze |
Použitá pravidla popisu |
rda |
Úplnost záznamu |
1 |
041 ## - Kód jazyka |
Kód jazyka textu/zvuku, mezititulků |
čeština |
044 ## - Kód země vydání/výroby |
Kód geografické oblasti/země |
Česko |
Kód ISO geografické oblasti/země |
Česko |
072 #7 - Kód předmětové kategorie - Konspekt |
Předmětová kategorie |
641 |
Název skupiny/kategorie konspektu |
Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
Číslo předmětové kategorie |
19 |
072 #7 - Kód předmětové kategorie - Konspekt |
Předmětová kategorie |
929 |
Název skupiny/kategorie konspektu |
Biografie |
Číslo předmětové kategorie |
8 |
080 ## - MDT |
Klasifikační znak MDT |
641/642 |
Idetifikátor vydání MDT |
MRF-sel |
080 ## - MDT |
Klasifikační znak MDT |
929 |
Idetifikátor vydání MDT |
MRF-sel |
100 1# - Hlavní záhlaví - osobní jméno autora |
Osobní jméno |
Pospíšil, Pavel, |
Datumy související se jménem |
1944- |
Číslo autoritního záznamu |
xx0230327 |
Kód role |
Autor |
245 10 - Údaje o názvu |
Název |
Moje cesta k Michelinu : |
Další údaje o názvu |
to nejlepší z receptů prvního československého michelinského šéfkuchaře / |
Údaj o odpovědností, atd. |
Pavel Pospíšil |
264 #1 - Nakladatelské údaje, údaje o vytvoření díla a údaje o autorských právech |
Místo vydání, distribuce atd. |
Praha : |
Jméno nakladatele, distributora, atd. |
Dobrovský s.r.o., |
Datum vydání, distribuce, atd. |
2018 |
300 ## - Fyzický popis |
Rozsah |
218 stran : |
Další fyzické údaje |
barevné ilustrace ; |
Rozměry |
24 cm |
336 ## - Typ obsahu |
Typ obsahu - termín |
text |
Typ obsahu - kód |
txt |
Zdroj |
rdacontent |
337 ## - Typ média |
Typ obsahu - termín |
bez média |
Typ obsahu - kód |
n |
Zdroj |
rdamedia |
338 ## - Typ nosiče |
Typ nosiče - termín |
svazek |
Typ nosiče - kód |
nc |
Zdroj |
rdacarrier |
490 1# - Údaje o edici |
Údaje o edici |
Kontrast |
520 ## - Anotace |
Anotace, atd. |
Tato kniha přináší nejenom sbírku 64 unikátních receptů na velice chutná, ale přitom zázračně jednoduchá jídla. Najdete v ní také poutavý životní příběh Pavla Pospíšila, prvního rodáka z Československa, jenž získal michelinskou hvězdu. Sledujte kariéru muže, který se původně měl stát malířem, a uvařte si doma podle geniálních receptů lahodné pokrmy z Moravy, Slovenska, ale také Bádenska, Švýcarska, Francie nebo třeba z Mallorky. |
600 17 - Vedlejší věcné záhlaví - osobní jméno |
Osobní jméno |
Pospíšil, Pavel, |
Datumy související se jménem |
1944- |
Číslo autoritního záznamu |
xx0230327 |
Zdroj záhlaví nebo termínu |
czenas |
648 #7 - Vedlejší věcné záhlaví - chronologický termín |
Chronologický termín |
20.-21. století |
Číslo autoritního záznamu |
ch462155 |
Zdroj záhlaví nebo termínu |
czenas |
650 07 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma |
Věcné téma |
kuchaři |
Číslo autoritního záznamu |
ph305445 |
Geografické zpřesnění |
Česko |
Chronologické zpřesnění |
20.-21. století |
Zdroj záhlaví nebo termínu |
Soubor věcných autorit Národní knihovny ČR |
650 07 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma |
Věcné téma |
gastronomie |
Číslo autoritního záznamu |
ph120473 |
Geografické zpřesnění |
Evropa |
Chronologické zpřesnění |
20.-21. století |
Zdroj záhlaví nebo termínu |
Soubor věcných autorit Národní knihovny ČR |
650 07 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma |
Věcné téma |
kuchařství |
Číslo autoritního záznamu |
ph115027 |
Geografické zpřesnění |
Evropa |
Chronologické zpřesnění |
20.-21. století |
Zdroj záhlaví nebo termínu |
Soubor věcných autorit Národní knihovny ČR |
650 07 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma |
Věcné téma |
jídla |
Číslo autoritního záznamu |
ph114847 |
Zdroj záhlaví nebo termínu |
Soubor věcných autorit Národní knihovny ČR |
651 #7 - Vedlejší věcné záhlaví - geografické jméno |
Geografické jméno |
Česko |
Číslo autoritního záznamu |
ge128065 |
Zdroj záhlaví nebo termínu |
czenas |
651 #7 - Vedlejší věcné záhlaví - geografické jméno |
Geografické jméno |
Evropa |
Číslo autoritního záznamu |
ge137210 |
Zdroj záhlaví nebo termínu |
czenas |
655 #7 - Rejstříkový termín - žánr/forma |
Žánr/forma či základní termín |
autobiografie |
Číslo autoritního záznamu |
fd131855 |
Zdroj záhlaví nebo termínu |
Soubor věcných autorit Národní knihovny ČR |
655 #7 - Rejstříkový termín - žánr/forma |
Žánr/forma či základní termín |
črty |
Číslo autoritního záznamu |
fd133977 |
Zdroj záhlaví nebo termínu |
Soubor věcných autorit Národní knihovny ČR |
655 #7 - Rejstříkový termín - žánr/forma |
Žánr/forma či základní termín |
kuchařské recepty |
Číslo autoritního záznamu |
fd132687 |
Zdroj záhlaví nebo termínu |
Soubor věcných autorit Národní knihovny ČR |
655 #7 - Rejstříkový termín - žánr/forma |
Žánr/forma či základní termín |
fotografie |
Číslo autoritního záznamu |
fd132277 |
Zdroj záhlaví nebo termínu |
Soubor věcných autorit Národní knihovny ČR |
830 #0 - Vedlejší záhlaví unifikovaný název |
Unifikovaný název |
Kontrast |
910 ## - Údaje o vlastníkovi jednotky (exempláře) |
Sigla vlastníka jednotky |
LTG001 - Knihovna KHM Litoměřice |
993 ## - Údaje o jednotce (exempláři) |
-- |
3 |