Co by měl vědět správný kuchař / James Peterson ; z anglického originálu ... přeložila Blanka Brabcová
Typ materiálu: TextJazyk: čeština Original language: angličtina Publication details: Praha : Ikar, 2009 Vydání: Vyd. 1Popis: 432 s. : ilISBN: 9788024911526Další název: Kuchař Další variantní názevPředmětová hesla: kuchařky (knihy) vaření rady receptyRozsah a obsah: Kniha přináší rady, tipy a triky, jak naostřit nůž, používat bylinky, skladovat sýry, připravit ochucené oleje a octy, pražit ořechy, plnit vaječné omelety, vyloupnout ústřici, zmrazit koláč, připravit čerstvé těstoviny, rozporcovat krocana, ochutit vejce, upéct páj, z masové šťávy rychle připravit omáčku, ušlehat tuhý sníh z bílků, poznat čerstvé houby, porcovat steaky, dokonale grilovat, vytvořit čokoládové hoblinky, připravit křehkou langustu, vařit v páře, dusit fenykl, používat asijskou rybí omáčkuTyp jednotky | Aktuální umístění | Sbírka | Signatura | Stav | Půjčeno do | Čárový kód |
---|---|---|---|---|---|---|
Knihy | Čížkovice | naučná pro dospělé | CIZ 641.5 (Prohlédnout regál(Otevře se níže)) | Dostupné | 315200266882 |
Kniha přináší rady, tipy a triky, jak naostřit nůž, používat bylinky, skladovat sýry, připravit ochucené oleje a octy, pražit ořechy, plnit vaječné omelety, vyloupnout ústřici, zmrazit koláč, připravit čerstvé těstoviny, rozporcovat krocana, ochutit vejce, upéct páj, z masové šťávy rychle připravit omáčku, ušlehat tuhý sníh z bílků, poznat čerstvé houby, porcovat steaky, dokonale grilovat, vytvořit čokoládové hoblinky, připravit křehkou langustu, vařit v páře, dusit fenykl, používat asijskou rybí omáčku
Zatím nikdo nekomentoval.