Základní MARC ISBD

Co by měl vědět správný kuchař / James Peterson ; z anglického originálu ... přeložila Blanka Brabcová

Od: Peterson, James A, 1943- [aut]Přispěvatel(é): Brabcová, Blanka [01-Překladatel]Typ materiálu: TextTextJazyk: čeština Original language: angličtina Publication details: Praha : Ikar, 2009 Vydání: Vyd. 1Popis: 432 s. : ilISBN: 9788024911526Další název: Kuchař Další variantní názevPředmětová hesla: kuchařky (knihy) vaření rady receptyRozsah a obsah: Kniha přináší rady, tipy a triky, jak naostřit nůž, používat bylinky, skladovat sýry, připravit ochucené oleje a octy, pražit ořechy, plnit vaječné omelety, vyloupnout ústřici, zmrazit koláč, připravit čerstvé těstoviny, rozporcovat krocana, ochutit vejce, upéct páj, z masové šťávy rychle připravit omáčku, ušlehat tuhý sníh z bílků, poznat čerstvé houby, porcovat steaky, dokonale grilovat, vytvořit čokoládové hoblinky, připravit křehkou langustu, vařit v páře, dusit fenykl, používat asijskou rybí omáčku
Štítky z této knihovny: V této knihovně nejsou k tomuto titulu přiřazené žádné štítky.
Hodnocení
    Průměrné hodnocení: 0.0 (0 hlasů)
Exempláře
Typ jednotky Aktuální umístění Sbírka Signatura Stav Půjčeno do Čárový kód
Knihy Knihy Čížkovice
naučná pro dospělé CIZ 641.5 (Prohlédnout regál(Otevře se níže)) Dostupné 315200266882

Kniha přináší rady, tipy a triky, jak naostřit nůž, používat bylinky, skladovat sýry, připravit ochucené oleje a octy, pražit ořechy, plnit vaječné omelety, vyloupnout ústřici, zmrazit koláč, připravit čerstvé těstoviny, rozporcovat krocana, ochutit vejce, upéct páj, z masové šťávy rychle připravit omáčku, ušlehat tuhý sníh z bílků, poznat čerstvé houby, porcovat steaky, dokonale grilovat, vytvořit čokoládové hoblinky, připravit křehkou langustu, vařit v páře, dusit fenykl, používat asijskou rybí omáčku

Zatím nikdo nekomentoval.

pro zveřejnění komentáře.

Používáme knihovní systém Koha