Moje cesta k Michelinu : to nejlepší z receptů prvního československého michelinského šéfkuchaře /
Pavel Pospíšil
- 218 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
- Kontrast .
- Kontrast .
Tato kniha přináší nejenom sbírku 64 unikátních receptů na velice chutná, ale přitom zázračně jednoduchá jídla. Najdete v ní také poutavý životní příběh Pavla Pospíšila, prvního rodáka z Československa, jenž získal michelinskou hvězdu. Sledujte kariéru muže, který se původně měl stát malířem, a uvařte si doma podle geniálních receptů lahodné pokrmy z Moravy, Slovenska, ale také Bádenska, Švýcarska, Francie nebo třeba z Mallorky.
9788075856869
Pospíšil, Pavel, 1944-
20.-21. století
kuchaři--Česko--20.-21. století gastronomie--Evropa--20.-21. století kuchařství--Evropa--20.-21. století jídla