Pospíšil, Pavel, 1944-

Moje cesta k Michelinu : to nejlepší z receptů prvního československého michelinského šéfkuchaře / Pavel Pospíšil - 218 stran : barevné ilustrace ; 24 cm - Kontrast . - Kontrast .

Tato kniha přináší nejenom sbírku 64 unikátních receptů na velice chutná, ale přitom zázračně jednoduchá jídla. Najdete v ní také poutavý životní příběh Pavla Pospíšila, prvního rodáka z Československa, jenž získal michelinskou hvězdu. Sledujte kariéru muže, který se původně měl stát malířem, a uvařte si doma podle geniálních receptů lahodné pokrmy z Moravy, Slovenska, ale také Bádenska, Švýcarska, Francie nebo třeba z Mallorky.

9788075856869


Pospíšil, Pavel, 1944-


20.-21. století


kuchaři--Česko--20.-21. století
gastronomie--Evropa--20.-21. století
kuchařství--Evropa--20.-21. století
jídla


Česko
Evropa


autobiografie
črty
kuchařské recepty
fotografie

641/642 929