Vejce nebo slepice / Zdeněk Pohlreich, Michal Pšenička
Typ materiálu: TextPublication details: Praha : Ikar, 2012 Vydání: Vyd. 1Popis: 184 s.: barev.fot. : obsahuje rejstříkISBN: 9788024918914 :Předmětová hesla: vaření recepty drůbež česká literaturaRozsah a obsah: Lahodné drůbeží maso lze upravit na mnoho originálních způsobů a nikdy nezevšední. Přední šéfkuchař nabízí recepty od úpravy vajec, kuřete, husy, slepice a kachny až po křepelku, bažanta a holoubě. Recepty jsou převážně snadné, ovšem u náročnějších postupů bude odměnou jídlo, které si budete pamatovat nejen vy sami, ale zůstane nezapomenutelným zážitkem i pro vaše hostyTyp jednotky | Aktuální umístění | Sbírka | Signatura | Stav | Půjčeno do | Čárový kód |
---|---|---|---|---|---|---|
Knihy | Doplňovací fond | naučná pro dospělé | D 641.5 (Prohlédnout regál(Otevře se níže)) | Dostupné | 315200272015 |
Lahodné drůbeží maso lze upravit na mnoho originálních způsobů a nikdy nezevšední. Přední šéfkuchař nabízí recepty od úpravy vajec, kuřete, husy, slepice a kachny až po křepelku, bažanta a holoubě. Recepty jsou převážně snadné, ovšem u náročnějších postupů bude odměnou jídlo, které si budete pamatovat nejen vy sami, ale zůstane nezapomenutelným zážitkem i pro vaše hosty
Zatím nikdo nekomentoval.