Antioxidanty. Zpomalte čas dietou / ze španělštiny přeložila... Kateřina Petrošová
Typ materiálu: TextJazyk: čeština Original language: španělština Edice: Vaření a receptyPublication details: Praha : Sun, 2010 Vydání: 1. vydPopis: 111 s. : obr. přílISBN: 9788073713447 :Předmětová hesla: hygiena výživa antioxidanty zdraví životospráva diety recepty návyky potraviny výběr zelenina ovoce vitamíny stárnutí elixíry mládíRozsah a obsah: Vědci prokázali, že stárnutí buněk lidského těla je přímo ovlivněno volnými radikály, které neustále vznikají v lidském těle. Antioxidanty jsou přirozené obranné látky, sloužící k boji proti volným radikálům, a je možné je tělu dodávat prostřednictvím stravy. Zpomalení procesu stárnutí organismu tedy můžeme napomoci správnými stravovacími návykyTyp jednotky | Aktuální umístění | Sbírka | Signatura | Stav | Půjčeno do | Čárový kód |
---|---|---|---|---|---|---|
Knihy | Úštěk | naučná pro dospělé | UST 613.2 (Prohlédnout regál(Otevře se níže)) | Dostupné | 315200311042 |
Vědci prokázali, že stárnutí buněk lidského těla je přímo ovlivněno volnými radikály, které neustále vznikají v lidském těle. Antioxidanty jsou přirozené obranné látky, sloužící k boji proti volným radikálům, a je možné je tělu dodávat prostřednictvím stravy. Zpomalení procesu stárnutí organismu tedy můžeme napomoci správnými stravovacími návyky
Zatím nikdo nekomentoval.