Wok : [více než 100 nepostradatelných receptů]
Typ materiálu: TextJazyk: čeština Original language: angličtina Edice: Recepty na každý denPublication details: Praha : Slovart, c2009 Popis: 240 s. : barev. il. ; 16 cmISBN: 9788073912444Předmětová hesla: meals | wok pan | recepty jídla kuchařky Wok pánveRozsah a obsah: Rychlé opékání surovin ve woku na malém množství tuku za stálého obracení je šetrná metoda tepelné úpravy, při níž si suroviny uchovají svou chuť, barvu, konzistenci i výživovou hodnotu. Ve východní a jihovýchodní Asii, kde je wok důležitou součástí kuchyňského vybavení, se k zelenině a masu přidávají výrazná koření, omáčky i další přísady a vynikající pokrm vznikne za několik minut. Máte-li rádi dobré a zdravé jídlo, a přitom nemáte nikdy dost času na jeho přípravu, pořiťte si wok a naučte se v něm vařit jako mistři! Kniha nabízí spoustu skvělých receptů, třeba krevety v těstíčku, kuře s oříšky kešu, rybí kari, kuře terijaki se sezamovými nudlemi nebo bambusové výhonky se smaženým tofu.Typ jednotky | Aktuální umístění | Sbírka | Signatura | Stav | Půjčeno do | Čárový kód |
---|---|---|---|---|---|---|
Knihy | Křešice | naučná pro dospělé | 641.55 (Prohlédnout regál(Otevře se níže)) | Dostupné | 433330300056 |
Přeloženo z angličtiny
Obsahuje rejstřík
Rychlé opékání surovin ve woku na malém množství tuku za stálého obracení je šetrná metoda tepelné úpravy, při níž si suroviny uchovají svou chuť, barvu, konzistenci i výživovou hodnotu. Ve východní a jihovýchodní Asii, kde je wok důležitou součástí kuchyňského vybavení, se k zelenině a masu přidávají výrazná koření, omáčky i další přísady a vynikající pokrm vznikne za několik minut. Máte-li rádi dobré a zdravé jídlo, a přitom nemáte nikdy dost času na jeho přípravu, pořiťte si wok a naučte se v něm vařit jako mistři! Kniha nabízí spoustu skvělých receptů, třeba krevety v těstíčku, kuře s oříšky kešu, rybí kari, kuře terijaki se sezamovými nudlemi nebo bambusové výhonky se smaženým tofu.
Zatím nikdo nekomentoval.