Jak připravovat obiloviny, luštěniny, ořechy a semena / Stanislava Jarolímková
Typ materiálu: TextEdice: RádcePublication details: Praha : Motto, 2007 Vydání: Vyd. 2., přepracované a doplněné, v nakl. Motto 1., V nakl. Motto 1Popis: 170 s. ; 21 cmISBN: 9788072463558 :Předmětová hesla: potraviny obiloviny luštěniny semena ořechyRozsah a obsah: Průvodce světem celozrnných obilovin, luštěnin, ořechů a semen. Nabízí cenné rady a zajímavosti týkající se 30 druhů těchto plodin, které by neměly chybět ve vašem jídelníčku. Dozvíte se něco z jejich historie, i proč jsou pro nás tak důležité či jak je nejlépe uskladnit a připravit. V knize najdete spoustu rad a receptů.Typ jednotky | Aktuální umístění | Sbírka | Signatura | Stav | Půjčeno do | Čárový kód |
---|---|---|---|---|---|---|
Knihy | Úštěk | naučná pro dospělé | UST 641.5 (Prohlédnout regál(Otevře se níže)) | Dostupné | 315200265505 |
Průvodce světem celozrnných obilovin, luštěnin, ořechů a semen. Nabízí cenné rady a zajímavosti týkající se 30 druhů těchto plodin, které by neměly chybět ve vašem jídelníčku. Dozvíte se něco z jejich historie, i proč jsou pro nás tak důležité či jak je nejlépe uskladnit a připravit. V knize najdete spoustu rad a receptů.
Zatím nikdo nekomentoval.