Fondue ze sýra, masa i zeleniny : 222 receptů na pohoštění na úrovni / Pavel Martin
Typ materiálu: TextEdice: Praktické receptyPublication details: Praha : Ivo Železný, 2000 Popis: 114 s. ; 20 cmISBN: 8024019256 :Předmětová hesla: kuchařské recepty recepty fondue salátyTyp jednotky | Aktuální umístění | Sbírka | Signatura | Stav | Půjčeno do | Čárový kód |
---|---|---|---|---|---|---|
Knihy | Doplňovací fond | naučná pro dospělé | D 641.56 (Prohlédnout regál(Otevře se níže)) | Odepsáno | 315200219578 |
Prohlížení Doplňovací fond regálů knihovny, Kód sbírky: naučná pro dospělé Ukončit prohlížení regálu (Ukončí prohlížení regálu)
D 641.56 Dělená strava podle krevních skupin / | D 641.56 Kuchařka při onemocnění žlučníku : | D 641.56 Ryby : | D 641.56 Fondue ze sýra, masa i zeleniny : | D 641.56 52 pozvání ke stolu : | D 641.56 Vánoce v kuchyni slavných : | D 641.56 Domácí krabičková dieta : |
Obsahuje rejstřík
Zatím nikdo nekomentoval.