Základní MARC ISBD

Po italsku do hubky / Marta Kučíková ; ilustrace Ivona Knechtlová

Od: Kučíková, Marta [Autor]Přispěvatel(é): Knechtlová, Ivona [02-Ilustrátor]Typ materiálu: TextTextJazyk: čeština Vydavatel: Praha : Mladá fronta, 2019Vydání: První vydáníPopis: 234 stran : barevné ilustrace ; 19 cmTyp obsahu: text Typ média: bez média Typ nosiče: svazekISBN: 9788020454249Předmětová hesla: italská jídlaŽánr/Forma: kuchařské recepty | humoristické příběhySouhrn: Jaký je ten správný recept na vynikající oblíbený šťavnatý pokrm, který s sebou Italové berou na rozpálenou pláž či na dlouhou horskou túru? Co je chutnější než famózní pizza spacca bicchieri čili rozflákaná sklenička? Jak je možné, že nevařící praktik zvládne levou zadní přípravu oblíbené peperonaty čili paprikového blaha? Proč nedostanete v italském baru na talíř lasagne, ale něco zcela jiného? Jakou tajnou ingredienci přidává pravá echt italská hospodyně do svého lahodného houbového rizota? Jak se připravuje ragú a proč ho domorodci nenazývají boloňskou omáčkou? Co tvoří správný základ pravé horské carbonary? Proč se nazývá tradiční nefalšované podhorské tiramisu afrodisiakem? A jak ho připravit i v ovocné variantě? Co myslíte, jaké těstoviny milují italské děti, vybíraví muži, ženy v krizi i nekrizi, postarší štramandy i se svými fešáky, notabene tedy celý národ italský?
Štítky z této knihovny: V této knihovně nejsou k tomuto titulu přiřazené žádné štítky.
Hodnocení
    Průměrné hodnocení: 0.0 (0 hlasů)
Exempláře
Typ jednotky Aktuální umístění Sbírka Signatura Stav Půjčeno do Čárový kód
Knihy Knihy Doplňovací fond
Naučná literatura
naučná pro dospělé D 641.568 (Prohlédnout regál(Otevře se níže)) Odepsáno 315200344078

Obálkový podnázev: pár receptů a laskavých drbů z italského podhůří

Jaký je ten správný recept na vynikající oblíbený šťavnatý pokrm, který s sebou Italové berou na rozpálenou pláž či na dlouhou horskou túru? Co je chutnější než famózní pizza spacca bicchieri čili rozflákaná sklenička? Jak je možné, že nevařící praktik zvládne levou zadní přípravu oblíbené peperonaty čili paprikového blaha? Proč nedostanete v italském baru na talíř lasagne, ale něco zcela jiného? Jakou tajnou ingredienci přidává pravá echt italská hospodyně do svého lahodného houbového rizota? Jak se připravuje ragú a proč ho domorodci nenazývají boloňskou omáčkou? Co tvoří správný základ pravé horské carbonary? Proč se nazývá tradiční nefalšované podhorské tiramisu afrodisiakem? A jak ho připravit i v ovocné variantě? Co myslíte, jaké těstoviny milují italské děti, vybíraví muži, ženy v krizi i nekrizi, postarší štramandy i se svými fešáky, notabene tedy celý národ italský?

Zatím nikdo nekomentoval.

pro zveřejnění komentáře.

Používáme knihovní systém Koha